tag:blogger.com,1999:blog-2733193057066886491.post9032584407983710585..comments2023-06-13T11:01:41.972+03:00Comments on Syömisen iloa: PiirakkaMagnus Appelberghttp://www.blogger.com/profile/08010997655338737278noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2733193057066886491.post-18314960634845837072010-10-03T21:31:26.145+03:002010-10-03T21:31:26.145+03:00Sesam-hunaja pysyy todella hyvin kasassa. Ainakin...Sesam-hunaja pysyy todella hyvin kasassa. Ainakin jos sen laittaa Vita-Mixiin. <br />Yleensä käytän täytteissä cashew mutta pitipä kokeilla variaatiota. Täytyy tunnustaa ettei toimi yhtä hyvin kuin cashewMagnus Appelberghttps://www.blogger.com/profile/08010997655338737278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2733193057066886491.post-35746858849235912502010-10-02T10:13:45.843+03:002010-10-02T10:13:45.843+03:00Seesamihunaja-sekoitus on hyvin tyypillinen tälle ...Seesamihunaja-sekoitus on hyvin tyypillinen tälle omalle asuinalueelleni. Pysyikö se hyvin kasassa?Itse tykkään käyttää manteleita ja kookosta,ja sitten jotain kuivahedelmää pohjissa,pysyvät hyvin koossa,mutta aina on kiva tutustua uusiin ideoihin.Herkullisen näköinen torttu!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2733193057066886491.post-21778874719856503552010-10-01T16:57:18.448+03:002010-10-01T16:57:18.448+03:00Minä tykkään tehdä raw piiraiden pohjat yleensä jo...Minä tykkään tehdä raw piiraiden pohjat yleensä jostain pähkinä-siemen-kuivahedelmä seoksesta. Esim. kuivatut viikunat (joiden siemenistä tulee ihanasti rapisevuutta kun piirakkaa syö), mantelit/pekaanipähkinät, seesaminsiemen. Lisäksi laitan pohjataikinaan yleensä kookosjauhoja tai carob- tai kaakaojauhetta ja sitruunanmehua/omenasta puristettua mehua. Mielenkiintoista miten pinjansiemen toimisi täytteessä, mielestäni siinä on vähän pistävä maku ja siksi kallistun itse yleensä cashewpähkinöihin. :) Tässä jotain ehdotuksia :)Katja Kokkohttps://www.blogger.com/profile/05370556886892358574noreply@blogger.com