Kun lähes kaikki vieraat olivat lähteneet löysimme vielä kolme korkkaamatonta piirakkaa meidän kylmätilasta. Oltiin jo pari tuntia myyty ei oota ja nyt nämä löytyivät! Mikä riemu henkilökunnalle.
Suklaa-Appelsiinipiirakka Cupidon tyyliin
Pohja:
pilkottua raakasuklaamassa
taateleita
Täyte:
2 appelsiinia
Keltainen kuori
puolesta appelsiinista
cashew
kylmäpuristettu kookosöljy
raaka kaakaovoi
Mittaa suklaamassaa peittämällä piirakkavuoan pohja pilkotulla massalla. Laita massa monitoimikoneeseen ja aja jauheeksi. Lisää saman verran taateleita ja aja kunnes taikina pysyy kasassa. Vuoraa piirakkavuoka taikinalla.
Kuori appelsiinit ja poista siemenet. Blendaa appelsiini kuoren kanssa velliksi. Mittaa paljonko sitä on ja lisää puolet tästä määrästä cashew ja aja sileäksi. Lisää saman verran sulatettua rasvaa kuin lisäsit pähkinää. Rasvojen suhde oli minulla 2/3 kookos ja 1/3 kaakaovoi. Blendaa sileäksi ja kaada täyte kuoren päälle.
Laita jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.
Lisää uutisia:
Ravintolapäivän, Raakaruokaa ja Rakkautta, tiloissa järjestän seuraavan Raakaruokakurssin 15-16.12 klo 13.30-17 molempina päivinä. Tsekkaa FB:sta http://www.facebook.com/events/118351331657955/
Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti