maanantai 21. marraskuuta 2011

Rawfood kurssi

Raaka lasagne, eli Rawsagne
Haluasin muistuttaa syksyn viimeisestä kurssista täällä Hesassa 3-4.12. Aiheena on juhlaruokaa. Ekana päivänä tehdään kolmen ruokalajin illallinen ja toisena päivänä katetaan juhlallisen vastaanoton buffa. Voit ilmoittautua 045-1386432 tai aquateam@aquabalancing.fi.
Kurssimaksu on 120€ sisältäen kurssin, ruuan, materiaalin ja alv:n.


Maistamalla ja kokeilemalla opit miten hyvästä tehdään loistavaa. Herkkuateria on makujen, tuoksujen, rakenteiden ja värien yhdistelmä.
Magnuksen aikaisemmilla kursseilla on opittu arkisen raakaruuan menetelmiä ja nyt on vuorossa juhlaruoka. Edelleen kaikki on raakaa, joten terveys hoidetaan myös juhliessa.
Herkuttele terveyttä.
Kurssi soveltuu kaikille raakaruuasta kiinnostuneille. Oli sinulla kokemusta kokkaamisesta tai ei, voit hauskalla ja helpolla tavalla saada oppia Raakaruuasta.
Ilmoittaudu 045-1386432/Magnus tai sähköpostitse aquateam@aquabalancing.fi.
Kurssi tapahtuu la+su klo 12-16 osoitteessa Eerikinkatu 48.

Kokkaaminen pitää olla kiinnostavaa, hauskaa ja helppoa.
Tervetuloa kurssille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti