Annoksen koristelussa on mukana eilisen anti pastot |
Fenkolimuhennos kahdelle:
1 reilu pala fenkolia
2 dl valkoisia pähkinöitä
käytin tänään Macadamia ja Brasil
2 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
2-3 rkl sitruunan mehua
Tilliä pilkottuna
2 rkl pilkottua punasipulia
Pilko puolet fenkolista pieniin paloihin ja laita kulhoon. Lisää siihen tillin ja sipulin.
Blendaa loput fenkolista veden, pähkinöiden, öljyn,sitruunan mehun, ja suolan kera. Lisää vettä jos kastike tuntuu liian paksulta. Tarkista maku ja korjaa jos et ole tyytyväinen suolaisuuteen tai happoon. Kaada kastike vihannesten päälle ja sekoita. Tänään tarjoilin paistettujen punajuurilohkojen kera.
Oli muuten mahtavaa!
Kiva muhennosohje! Fenkolia tulee käytettyä vähän liian vähän,ja tätä voisi kokeilla.
VastaaPoistaTää oli aivan mahtavan hyvää. Kaveritkin kehui!
VastaaPoista