Ruuanlaiton tärkein ainesosa |
Opetan menetelmiä arjen selviämisessä raakaruuan parissa. Tavoitteena on tehdä ruokaa, jota koko perhe syö. Juhlaruuan parissa opitaan miten tehdä näyttävää ja herkullista ruokaa, jota voit tarjota illallisvieraille mainitsematta erikseen sen terveydellisistä vaikutuksista. Ennen kaikkea on ymmärettävä, että ruoka on rakkutta syötävässä muodossa!
Muistakaamme, että ruuan on oltava herkullinen ja kaunis on sitten kyseessä arki tai juhla!
Opetus tapahtuu osoitteessa Eerikinkatu 48 viikonloppuisin kello 13-17 la+su. Viikonloput ovat
Arkiruoka
Syyskuun 24. - 25.
Lokakuun 29. - 30.
Juhlaruoka
Joulukuun 3. - 4.
Kurssin hinta on 120€ sisältäen aineet ja alv:n. Voit ilmoittautua osoitteeseen aquateam@aquabalancing.fi tai soittaa minulle 045-1386432. Joka kurssille mahtuu 12 henkilöä imoittautumisjärjestyksessä. Kun ilmoittaudut saat tilinumeron mihin maksaa kurssimaksun.
Kokataan ja toivotetaan toisillemme Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti