Käytiin Oulussa syömässä Fitwokissa. Idea oli hauska ja yksinkertainen. Valitse riisi, nuudeli tai vihannesperusta. Sen jälkeen niin monta lisuketta kuin haluat ja vielä kastikkeen. Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Ei tietenkään raaka mutta antoi inspiraation tähän reseptiin. Juoni on siis sama, aloita vääntämällä nuudeleita kesäkurpitsasta vihannessorvilla. Sen jälkeen lisätään mitä kaapista tai kasvimaasta löytyy ja sekoitetaan kastike siihen. Fitwokin Teriakykastike oli suosikkini. Siispä sekoitin blenderissä soijakastiketta, inkiväriä, happoa ja makeata yhdessä sesamsiemenien kanssa. Kaikki sekaan ja annetaan marinoitua tai syödään heti. Käytin lehtikaalta joten sen on parempi antaa marinoitua jokunen tunti, että happo ehtii pehmentää lehtiä. Muuten suoraan pöytään vaan!
Wokkaus
Kesäkurpitsaa nuudeleina
Porkkanaraaste
Pilkottua lehtikaalta
(mitä muuta tahansa)
Soosi
2 dl sesamsiemeniä
1 dl vettä
1 dl soijakastiketta
1/2-1 dl sitruunanmehua
5 taatelia
2 rkl oliiviöljyä
inkiväri, tuore tai jauhe
Blendaa sileäksi paksuksi soosiksi. Jos soosi on liian paksu, lisää hiukan vettä. Sekoita kastike vihanneksiin.
Bon appetit!
Wokkaus
Kesäkurpitsaa nuudeleina
Porkkanaraaste
Pilkottua lehtikaalta
(mitä muuta tahansa)
Soosi
2 dl sesamsiemeniä
1 dl vettä
1 dl soijakastiketta
1/2-1 dl sitruunanmehua
5 taatelia
2 rkl oliiviöljyä
inkiväri, tuore tai jauhe
Blendaa sileäksi paksuksi soosiksi. Jos soosi on liian paksu, lisää hiukan vettä. Sekoita kastike vihanneksiin.
Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti