keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Juissibailujen kunniaksi mehustimien vertailu

Philips HR1861
Coway JP-11
Olen käyttänyt Philips hr1861 tammikuusta lähtien.  Se on ollut uskollinen ystävä Juicebrotherseille. Ruokahaluni juissien suhteen on kasvanut. Entäs vehnänoras ja marjat? Joten nyt olen hankkinut Coway JP-11.

Mehulingolla voit mehustaa kaikenlaista kiinteätä kuten omenat,porkkanat,kaalit,parsakaali,appelsiinit ja punajuuret.  Se on nopea ja tehokas laite, saat paljon mehua aikaiseksi. Haittana on ettet voit mehustaa vehnänorasta eikä marjoja.

Hitalla juisserillä voit tehokkasti mehusta vehnänorasta ja varsinkin marjoista saatu mehu on mielettömän herkullinen. Puristusjämät olivat äärimmäisen kuivat.  Porkkanat ja omenat eivät puristuneet yhtä tehokkasti mutta olivat kuitenkin herkulliset.  Vaikka mehun laatu oli hyvä siihen meni liikaa aikaa tälle Juicebrotherille.
Puolukkamehu
Appelsiinien kanssa en ole päässyt alkuun vielä. Odotan, että sesonki alkaa.
Erittäin kuiva jämä

Vehnänorasmehua
Päivän mehukohokohta oli kaalin ja varsisellerin linkoaminen, puolukoiden hidas puristus ja näiden sekoitus. WAU!!!
Bon appetit!

3 kommenttia:

 1. Magnukselta salaa käyn tunnustamassa, ett toi viimeinen juissi oli tooosiii yöäk. :)
  Magnuksen vaimo

  VastaaPoista
 2. Tulinpas itsekin hommanneeksi kunnon juiserin ja sen käyttöä on tullut opeteltua viime päivinä ahkerasti. Herkullisia mehuja on tullut!

  Yksi asia kuitenkin mietityttää: mitäs niille kaikille jämille voi tehdä? Roskiin ovat tähän mennessä lentäneet, mutta kai niitä voisi jotenkin käyttää ruuanlaitossa vielä hyväksi? Jos erilaisia käyttömahdollisuuksia löytyy, niin aiheesta voisi tehdä blogikirjoituksen. :)

  VastaaPoista
 3. Tänään tuli tehtyä jämistä jotain kelvollista http://syomiseniloa.blogspot.com/2010/10/ruisleipa.html

  Jämä on kuitenkin aina vain jämä. Jämäkaali ja sellerijämät ovat sitä luokkaa ettei todella tekisi mieli niitä syödä. Porkkanat ja omenat taas ovat täynnä mahdollisuuksia. Niitä voit laittaa mukaan kaikenlaisiin leipiin joita kuivatetaan. Porkkanakakku on myös tulossa resepteissä kunhan ehdin siihen saakka.

  VastaaPoista