keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Keskiviikon juissibailut

Supervihreän mehun ainekset
Jocke ehdotti että joka keskiviikko pidetään juissipäivä.  Tosijuissaajat eivät syö mitään ruokaa, vaan juissaavat täydellä forssilla.  The Juice Brothers on Jocken ja minun projekti promovoida raakaruokaa ja terveempää elämäntapaa.  Samalla pidetään hauskaa.  Tuoremehu on nopein tapa saada paljon hyviä antioksidantteja, vitamiineja, mineraaleja ja kaikkea muutakin hyvää elimistöön mahdollisimman nopealla ja tehokkaalla tavalla.
Tähän saakka minulla ei ole ollut vehnäorasmehustajaa, joten en ole paljon sitä juonut.  Eilen ostin uuden laitteen, Coway Juicepresso.
Iltapäivällä menin Hakaniemen halliin ja ostin kilon vehnäoraita ja kilon mangoldia.  Huippuvihreätä tavaraa.  Vehnäoraat juissautuivat tosi hyvin ja huomenna kokeilen mangoldin.  Join desilitran yhdellä kulauksella. Loistava maku mutta ehkä vähän liikaa kerralla.  Todella vahvaa kamaa!  Juissasin myös puolukkaa.  Se oli mahtava mehu, vihdoinkin voin juoda puolukkaa litroittain.  Puristusjämä oli todella kuivaa.  Sitä ei voida saavuttaa mehulingolla.

Olkoon juissi kanssasi!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Tulihan melkoinen jano lukiessani postaustasi juissipäivästä (ja katsottuani Coway Juicepresson videon) :).
    Mistäs noita kunnon mehu"linkoja" täältä suomesta löytäisi?

    VastaaPoista
  2. Ostin omani Stockmannilta. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että se on hitaampi kuin mehulinko. Porkkananat, kaalit, omenat punajuuret ja muut kovat tavarat onnistuvat paremmin minun Philips hr1861:ssa. Vehnäoraat ja marjat taas ovat Cowayn parasta käyttöä.

    VastaaPoista