lauantai 9. lokakuuta 2010

Banaanijäätelö


Banaanijäätelöä ja puolukkamehua
Onko se totta, että jälkiruuassa pitää olla paljon sokeria ja kermaa jotta se maistuisi ihanalle?  Tähän saakka olen ollut vahvasti tällä kannalla ja esimerkiksi Ben&Jerry jäätelö on ollut ykkönen.
Nyt tuli kuitenkin otettua esiin vanha kikka jonka opin ystävältä jo vuonna -93.  Laitetaan pakastettuja banaaneja monitoimikoneeseen ja ajetaan sileäksi ja kuohkeaksi massaksi.  Instant jäätelö on valmis!

Mieti mikä vaikutus tämmöisellä jälkkärillä on terveyteesi verrattuna tavalliseen jätksiin!  Vain luonnon omaa kamaa sen alkuperäisessä ja kuumentamattomassa muodossa.

Kokeile ostaa ylikypsiä banaaneja. Kuori ne ja pakasta ne palasina muovipusseissa.  Nyt sinulla on pakkasessa aina valmiina ykkösluokan jälkkäri.

Banaanijäätelö:
noin 1 litra pakastettuja banaaneja
1/2 sitruunan mehua
1 rkl hunajaa
Laita mehu ja hunaja koneeseen ja aja niin, että hunaja liukenee mehuun.  Näin se sekoittuu paremmin massaan. Laita puoli tuntia sulanneet banaanit koneeseen ja aja sileäksi massaksi.  Tarjoile vaikka blenderissä mössättyjen puolukoiden kanssa.  Laitoin puolukat uuteen Coway mehustimeen ja sain fantastisen paksun mehun kastikkeeksi.
Bon appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti