Kastiken aineet |
Kastike:
1 rkl kaprista
1,5 rkl viinietikka
1 rkl dijon sinappia
1 rkl pinjansiemeniä
1 rkl oluthiivaa
1/2 valkosipulin kynsi
1/2 tl suolaa
1 dl oliiviöljyä
Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi ja tarkista maku.
Krutongit:
1 osa auringonkukka siemeniä
1 osa sesamsiemeniä
Valmiit krutongit |
Krutongit ennen kuivaamista |
Samasta massasta boit myös levittää ohuesti kuivurin Teflex-alustalle (tai käytä leivinpaperia) ja kuivattaa yön yli. Käännä ja jatka kuivattamista kunnes sinulla on herkullinen näkkäri.
Salaatin rakentaminen on sitten makuasia, eli paljonko kastiketta pitää laittaa. Rakastan laittaa paljon kastiketta joten kuva on myös sen mukaan. Suosittelen Romaine salaatti, se on sopivan rapsakka ja vihreä.
Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti