
1 - 2 Paprikaa
12 auringonkuivattuja tomaatteja liotetaan 3,5 dl vettä pari tuntia
1 cm inkiväriä
1 valkosipulin kynsi
Tuore chiliä mauan mukaan
1/4 sitruunan kuorta
2 rkl misoa
Blendaa kaikki (myös tomaattien liotusvesi) sileäksi kastikkeeksi ja lisää käsin siihen pilkottuja herneenversoja, purjoa ja parsakaalia kunnes kastike on tarpeeksi täyteen ahdettua tavaraa. Tarjoile kukkakaaliriisin ja salaatin kera.
Kukkakaaliriisi:
2,5 dl cashew
1 tl suolaa
300 g kukkakaalia
1-2 rkl oliiviöljyä
Laita pähkinät ja suola monitoimikoneeseen ja aja hienoksi. Lisää kukkakaali ja öljy ja aja pulssitoiminnalla kunnes riisimäinen rakenne.
Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti