Luontaisesti gluteeniton elävä leipä |
Excalibur kuivuri |
Gluteeniton ravitseva krakkeri:
Liota yön yli 2 dl jokaista sorttia: auringonkukka-, sesam-, kurpitsansiemen. Aamulla valuta ja anna itää illaksi. Huuhtele siemenet. Aamulla laita 2 dl pellavansiemeniä likoon veteen sen verran että peittyvät. Tarkista pari kertaa jos tarvitsevat lisää vettä.
Blendaa puolet siemenmäärästä (sekoitus + pellavat) 1 dl soijakastikeen ja 1/2 dl balsamicon kanssa. Sekoita tämä massa loppu siementen kanssa tasaiseksi massaksi.
Levitä kuivurin Teflex alustoihin tai leivinpaperille ja anna kuivua 41 asteessa yön yli. Aamulla käännä leivät ritiläalustan päälle ja kuivata noin 4 tuntia tai kunnes sopivan rapea.
Tätä leipää voidaan syödä tavallisena näkkärinä ja se säilyy pari viikkoa hyvin kunhan sen kuivattaa tarpeeksi kuivaksi.
Bon appetit!
Onko Excalibur-kuivureita mahdollisuus ostaa Suomesta vai onko ne tilattava USAsta?
VastaaPoistaOstin omani sivulta http://www.ukjuicers.com/excalibur-9-tray-dehydrator-white
VastaaPoistaSuosittelen!
Moro, excalibureita saa myös Suomesta, www.ssj-import.com. Ne on antanut jotain isompia alennuksia porukoille. Kyselkää heiltä. Itselläni myös excalibur...sairaan hyvä.
VastaaPoistaJoo ostin samasta paikasta. Nopea palvelu.
VastaaPoistawww.ssj.fi ostin meidän perheen kuivurin ja vaimolle Huromin vihreitä juomia varten. Nopea toimitus, Suomi takuu.
VastaaPoista