maanantai 27. syyskuuta 2010

Norirullat



Rullat jatkuvat, nyt näyttää jo vähän perinteisemmältä.  En kuitenkaan tarjoile keitettyä riisiä vaan sen tilalla on riisin kaltainen ryynimäinen massa, joka sidotaan cashewkermalla. Näitä kääreitä tarjoittiin synttäreilläni ja ne loppuivat aivan liian nopeasti.  Koko tekele on raakaa mutta näyttää sushilta.  Olo tämän aterian jälkeen on fantastinen.  Olet saanut syödä pähkinöitä, avokadoa, merilevää ja tuoreita vihanneksia.
Kukkakaali silputtuna
Norikääreet 2-3 syöjälle:
1/2 kg kukkakaalia
2,5 dl cashew
1 rkl dijon sinappia
1 tl suolaa
1,25 dl vettä
Silppua kukkakaali monitoimikoneessa ryynimäiseksi. Blendaa muut ainekset sileäksi ja paksuksi kermaksi.  Sekoita käsin tämä kerma silpun kanssa.  Sen pitäisi olla paksu puuromainen massa.

Levitä massa Norilehdelle ohuesti ja lisää kuvan mukaan paprikaa, inkiväri ja avokado. Kääri maton avulla rullaksi ja lopuksi leikkaa paloiksi. Tarjoile vaikka soijakastikkeen kanssa.
 Bon appetit!

3 kommenttia: