tiistai 14. syyskuuta 2010

Iltakeitto


Koristelu avokado ja persilja
Tänään olin Köpenhaminassa tapaamassa Claus Hancke nimistä tanskalaista lääkäriä.  Hän tulee sunnuntaina suomeen luennoimaan terveyden konseptista, joka on tarpeeksi yksinkertainen jokaisen ymmärtää.  Luento tapahtuu ruotsiksi (tanskalaisen suusta kuullostaa vähän erilaiselta) ja minä tulkkaan sen suomeksi.  Voin sanoa meidän juttelun jälkeen, että nyt tuli Foreverin kalaöljykapselit ahkeraan käyttöön.  Sen verran tärkeä on kalaöljy meidän koko rasva-aineenvaihdunnalle.  Oli paljon muutakin mielenkiintoisia asioita mitä ymmärsin uudella tavalla.  Siitä tulee mielenkiintoinen luento.

Tulin niin myöhään kotiin, että laitoin itselleni vain pienen keiton.  Tänään resepti on yhdelle koska Riitta oli jo syönyt.

Ainekset
Punajuurikeitto yhdelle:
1 punajuuri
1/2 pieni omena
pala punasipulia
2 tomaattia tai muutama kirsikkatomaatti
1/2 porkkana
1 rkl balsamico
2 rkl oliiviöljy
suolaa
1 dl vettä

Blendaa sileäksi keitoksi.  Lisää käsin hapankaalia sen verran, että rakenne tuntuu sopivalta. Koristele avokadolla ja persiljalla.
Bon appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti