keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Pinaattikeitto

Pinaattikeitto saattaa aineksiltaan muistuttaa vihersmoothia.  Erona on kuitenkin, että tässä sopassa pyrin saamaan pinaatin maistumaan pinaatilta.  Lisävivahteita saadaan dijonsinapista ja muskotista.  Ruokaisuus tulee kuorituista hampunsiemenistä ja avokadosta.  Älä kokeile tätä keittoa muulla pinaatilla kuin babypinaatilla.  Siitä ei tule tarpeeksi pehmeä.  Keitto on hyvä tapa saada lisää lehtivihreätä ruokaan.  Lehtivihreä on monin tavoin eduksi meille.  Värit ruuassa on muutenkin hyvä peukalosääntö, mitä enemmän sitä parempi juttu.  Syö värejä, ei pelkästään silmäilon vuoksi.

Pinaattikeitto 2-3 hengelle:
1/2 l vettä
2 dl kuorittuja hampunsiemeniä
100 g babypinaattia
1 tl Dijonsinaappia
1 rkl sitruunan mehua
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 tl hunajaa (pehmentää makua)
1/2 tl muskottia (muskotin klassinen kaveri)
1 avokado
Blendaa kaikki sileäksi sopaksi ja tarjoile vaikka eturuuaksi.
Bon appetit!

2 kommenttia:

  1. Kiitokset loistavasta blogista! Rawfoodin tekeminen onkin helpompaa kuin kuvittelin ja reseptisi sisältävät aivan perusaineksia ilman mitään ihmeellisyyksiä. Kiitos herkullisista kuvista ja selkeistä ohjeista! Taidanpa lähteä monitoimikone ostoksille.. ;)

    -Anna

    VastaaPoista
  2. Hei Magnus!

    Ihania reseptejä vaikka kuinka paljon täällä!

    Kiitos niistä, ja muuten loistava idea tuo että lisäät oheen aina kuvan tarvittavista raaka-aineista. Hahmottuu heti nopsaan mikä on homman nimi.

    Terveisiä teille,
    Riikka

    VastaaPoista