perjantai 12. marraskuuta 2010

Vihreä kaalisalaatti

Tänäänkin syödään kaalisalaattia.  Lähdemme Poriin, missä minulla on Astangajooga viikonloppukurssi.  Täytyy syödä matkalla ja tämä salaatti kulkee helposti mukana.  Se on täyteen ahdettu kaikkea vihreätä paitsi spiruliinaa.  Siemenet ja avokado antaa sille tarpeeksi painoarvoa, jotta joogaopettajan nälkä pysyisi loitolla.  Kaalista on siis moneksi!

Vihreä kastike salaattiin:
1 paketti babypinaattia 100 g
15 cm kurkkua
1 dl liotettuja kurpitsansiemeniä
1 rkl dijon sinappia
1 rkl sitruunan mehua
1 tl suolaa
3 rkl oliiviöljyä
Blendaa soosiksi ja lisää vasta tässä vaiheessa 1/2 - 1 avokado.  Blendaa tasaiseksi ja sekoita kaalin ja porkkanaraasteen sekoitukseen.  Höylätyn kaalin saa pehmeämmäksi survoamalla se nyrkillä kunnes alkaa mehustua ja pehmentyä.

Hyvää viikonloppua ja
Bon appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti