Kakun syömisen iloa tätä nykyä. Toimitan myös raakakakkuja Helsingin keskustan alueella. Ota yhteyttä raakakakku@gmail.com.
maanantai 18. lokakuuta 2010
Välipala
Välipala pitää olla helppo ja nopea tehdä sekä kätevä kuljettaa. Mitä arvelet kuvan minipihveistä, voisimme myös kutsua niitä raakafalaffeleiksi? Ovatko nämä helppo kuljettaa mukana? No taatusti ovat ja koko perheelle välipala tuli tehtyä 10 minuutissa. Aineet ovat siemeneiä ja vihanneksia. Siis yksinkertaista ruokaa. Eikä yhtään perunalastua tai keksiä tarvitse pakata mukaan!
Välipala neljälle:
4 porkkanaa
2 dl kurpitsan siemeniä
2 rkl pellavarouhe
1 valkosipulin kynsi
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunan mehua
Jauhaa siemenet, pellavarouhe ja valkosipulin kynsi blenderissä jauheeksi. Hienonna porkkanat karkeaksi rakeeksi monitoimikoneessa. Lisää jauhe, oliiviöljy, suola ja sitruunan mehu porkkanoiden päälle ja aja massaksi joka pysyy kasassa. Muotoile pallerot ja laita jokaiselle oma rasia välipalaksi.
Bon appetit!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti