Kakun syömisen iloa tätä nykyä. Toimitan myös raakakakkuja Helsingin keskustan alueella. Ota yhteyttä raakakakku@gmail.com.
maanantai 4. lokakuuta 2010
Punainen vihannesmuhennos
Tulin eilen myöhään kotiin Kalixista ja tänä aamuna tankkasin paljon tuoremehua. Se on mainio tapa palautua rasituksesta, juo niin paljon mehua kun jaksat. Muutama ohje The Juice Brothersilta.
Päivän lounas oli punaisen värin maksimointia. Joskus on hauska lähteä laittamaan ruokaa väri lähtökohtana.
Punainen vihannemuhennos kahdelle:
3 paprika
6 tomaattia
3 rkl oliiviöljyä
1,5 rkl balsamico
1,5 tl suolaa
2 dl pinjansiemeniä
(cashew,brasil,makadamia)
1 sellerinvarsi
10 cm purjoa
Tuoetta basilikaa koristeluun
Pilko hienoksi tomaatit ja laita siivilään valumaan. Pilko 1/2 paprika, purjon ja sellerin niin hienoksi kun saat. Loput paprikasta blendaat pinjansiemenien, öljyn, suolan ja balsamicon kanssa sileäksi kastikkeeksi. Tarkista maku. Juo aperitiiviksi valunut tomaattivesi ja yhdistä pilkotut ainekset soosiin. Koristele basilikalla.
Bon appetit!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti